Tinggalkan link anda di sini.Nti saya FOLLOW awak balik :)

Rabu, 3 Julai 2013

Idea Susun Atur Dapur Kecil

Salam sayang semua...
Harini nak berangan-berangan syok sendiri kongsi idea pasal susun atur dapur impian.
Nanti linda akan crita hasil dekorasi yang tak seberapa pasal dapur kecil linda plak.
Bila dah berangan nak macam-macam,ongkosnya pun kena ambil kira kalo tak bajet yang lain plak lari sebab nak penuhi impian semata-mata.Jadi,linda buat mana termampu dulu.
Linda tau mesti geng-geng isteri dan bakal isteri kat luar sana semangat gugel pasal susun atur dapur kan??Yerla...dapur memang tempat kita kan,suami jangan kacau.Kang garam kemana,gula kemana...=)Sekarang ni,tiap-tiap masa asyik dok tengok deko-mengdeko je kejanya.Macam makcik-makcik plak.(eh,jangan nak berlagak muda sangat okey...kau dh 28taon makcik oooiii...) Mehla nak tunjuk idea yang korang boleh aplikasi kat dapur korang.Jom,jemput-jemput...=)













Haaaaa...banyak tak idea yang i kongsi??Mintak halalkan yer tuan punya gambar.
Sharing is Caring

9 ulasan:

  1. teringinn jugak nak dapur yang camni...
    cantik n kemasss je, mood nak memasakk pon meluap2 kan.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'ah...betul tu.Bila dapur kemas n teratur semangat nk masak.

      Padam
  2. waduh mmg admire dapur2 begini! =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama kita admire n praktikkn kat dapur kita.Best kan??

      Padam
  3. cantek tp nk kene rajin lap nih. Sya nye dapur br nk psg cabinet. next week br pasang. ps pasang br cr idea cmne nk susun kot. hohoho

    thanks 4 the idea. tengok suke. tp nak buat malas. acanerrr tu? adoii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waaa...bestnya cabinet dh nk pasang.pasni kena rajin mengemas n mngelapla yer.nti blehla kongsi gambar dapur.Sharing is caring...=)

      Padam
  4. Good idea...boleh buat ni. Paling suka part rak kayu tp syg nak tebuk dinding.

    BalasPadam
  5. salam.. adik.. akak nak kongsikan post ni kat fb yer.. mintak halal yer...

    BalasPadam